Operating

Regulations

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των μελών του αλλά και για την εύρυθμη λειτουργία του, το Discover My Great Good Place - by Iro Akrividi, έχει υιοθετήσει κανονισμό λειτουργίας.

 Λειτουργούμε ακολουθώντας  τα πλαίσια νομοθεσίας για τα μέτρα κατά της διασποράς του covid-19 , οι ασκούμενοι έρχονται στον χώρο με διπλή μάσκα προστασίας ή με την μάσκα υψηλής προστασίας FFP,  και την φοράνε κατά την παραμονή τους στους κοινόχρηστους χώρους, την βγάζουν κατά την διάρκεια της άθλησης τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας από τους συνασκούμενους τους. 

Μπορούν να παρευρεθούν στο χώρο με την προσκόμιση :

  • πιστοποιητικού  εμβολιασμού 15 ημερών από την τελευταία δόση 

  • πιστοποιητικό φυσικής νόσησης , που έχει ισχύ 6 μηνών

  • απο τις 13/9 με rapid test μέχρι 48 ωρών 

Αν δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα δεν επιτρέπεται η είσοδός τους στον χώρο.

 

Έρχεστε  στο χώρο μόνο με προγραμματισμένο ραντεβού που το έχετε κλείσει μέσω της πλατφόρμας κράτησης ,https://my.discover-byiroakrividi.com/index.php 

 

Χρησιμοποιήστε αντισηπτικό, μόλις εισέλθετε στο χώρο, όταν αλλάζετε χώρο(αίθουσα) και πριν αποχωρήσετε από το χώρο, αν και θα υπάρχουν στο χώρο σε εμφανή σημεία κάλο θα είναι να έχετε και δικό σας.

Σε περίπτωση που ακυρώσετε ένα μάθημα πρέπει να το κάνετε τουλάχιστον ώρες 4 πριν, μέσω της εφαρμογής ώστε να μην χάσετε τις μονάδες αξίας του μαθήματος, σε αντίθετη περίπτωση οι μονάδες αφαιρούνται κανονικά και δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής.

 

Τα μαθήματα ανάλογα με την κατηγορία τους έχουν ελάχιστο αριθμό ατόμων για την πραγματοποίηση τους.

Αν  ο αριθμός των ατόμων δεν συμπληρωθεί, το μάθημα ακυρώνεται 2 ώρες πριν την διεξαγωγή του και σας επιστρέφουμε πίσω τις μονάδες της χρέωσης.

Τα πακέτα συνδρομών έχουν ισχύ 30 μέρες από την ενεργοποίηση τους, και είναι προσωπικά - μετά το πέρας αυτών τυχόν υπόλοιπα δεν μεταφέρονται, δεν προστίθενται ούτε μεταβιβάζονται σε τρίτο πρόσωπο.

Δεν συνοδευόμαστε από φίλους, συγγενείς, ανήλικα τέκνα, για να μην περάσουμε το μέγιστο όριο των ατόμων.

Φέρνετε μαζί σας τα απολύτως απαραίτητα, καθώς ο χώρος των αποδυτηρίων, θα είναι ανοιχτός μόνο για να αλλάξετε άλλα όχι για την προσωρινή αποθήκευση των προσωπικών σας ειδών καθώς τα ερμάρια είναι εκτός λειτουργίας. Mέγιστος αριθμός μελών: 2 στον χώρο των αποδυτηρίων.

Θα υπάρχουν  συγκεκριμένοι χώροι μέσα στην αίθουσα όπου μόνο εκεί θα μπορείτε να αφήσετε τα πράγματά σας.

Στην αίθουσα των Ολιστικών προγραμμάτων (yoga-pilates- aerial yoga ), δεν πατάμε ποτέ με παπούτσια τα αφήνουμε τακτοποιημένα στους ειδικούς χώρους.

Συνίσταται ο προσωπικός εξοπλισμός, όμως δεν μπορείτε πλέον να τον αποθηκεύεται στο χώρο για να αποφύγουμε την επαφή του με τον εξοπλισμό άλλων μελών (στρώματα, πετσέτες)

Υποχρεωτική η χρήση πετσέτας σε μέγεθος προσώπου και άνω.

Συνίσταται να έχετε μαζί σας μπουκαλάκι νερού 500ml, καθώς πλέον η διέλευση  στο χώρο του μπαρ (βρύση -πάγκος- ψυγείο ) δεν επιτρέπεται να είναι στην διάθεση των ασκούμενων.

Οι αίθουσες μας θα λειτουργούν με μέγιστο αριθμό ασκούμενων 10-12 ανάλογα με την αίθουσα και το είδος της άσκησης.

Ψεκάζετε τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήσατε στο τέλος του μαθήματος και το επιστρέφεται στην θέση του.

Η διάρκεια των μαθημάτων θα είναι 45 λεπτά - στις αίθουσες θα μπαίνετε όταν σας επιτρέπεται καθώς η αίθουσα θα πρέπει να αερίζεται, να καθαρίζεται και να απολυμαίνεται ό,τι χρησιμοποιήθηκε μετά από κάθε χρήση.

Ο κλιματισμός και ο εξαερισμός θα λειτουργούν άλλα θα μένει πάντα ανοιχτή μια πόρτα για να έχουμε φυσικό αερισμό στο χώρο

Σε περίπτωση κακοδιαθεσίας, συμπτώματα πυρετού ή βήχα, μένουμε σπίτι δεν ερχόμαστε  για προπόνηση.

Οι κανόνες αναπνευστικής υγιεινής ορίζουν ότι βήχω ή φτερνίζομαι στον αγκώνα μου ή σε χαρτομάντιλο, το όποιο πρέπει να απορριφθεί σε ποδοκίνητο κάδο.

 

Η παραμονή στο χώρο δεν θα επιτρέπεται μετά το πέρας του μαθήματος, προς αποφυγή συνωστισμού.

 

ΣΤΟΧΟΣ μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας

με τη μέγιστη ασφάλεια όλων μας

                                            

ΠΟΤΕ η προπόνηση σας δεν ήταν πιο ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ

Mee(34).png