top of page

My Items

Ολιστικά Προγράμματα

Pilates Reformer ,είναι το πρώτο όργανο του Joseph Pilates, το οποίο λειτουργεί με την έλξη ελατηρίων, προσφέροντας απόλυτα ελεγχόμενη αντίσταση. Κάθε άσκηση προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες εκάστου ασκούμενου, ελαχιστοποιείται η ένταση στους τένοντες και τους συνδέσμους, και αποφεύγονται τραυματισμοί, βελτιστοποιώντας το αποτέλεσμα. Στοχοθετημένη προπονητική, κοινή είτε για αρχάριους είτε για έμπειρους, μέσα από μια σειρά ασκήσεων εξασφαλίζεται ομοιόμορφη ανάπτυξη όλων των μυϊκών ομάδων γυμνάζοντας όλο το σώμα, επικεντρώνοντας ωστόσο στο κάτω μέρος του σώματος (πόδια, γλουτοί), καθώς και στην ενδυνάμωση των κοιλιακών. 

Pilates Props ,ανήκει στην κατηγορία των προγραμμάτων που συνδυάζουν σωματική και νοητική εξάσκηση μαζί. H τεχνική της βαθιάς αναπνοής σε κάθε άσκηση, η εικονική απεικόνιση των ασκήσεων, η ακρίβεια στην τεχνική και η αυτοσυγκέντρωση, δημιουργούν μια ολιστική πρακτική για τον ασκούμενο. H μέθοδος πιλάτες αποτελεί ένα είδος λειτουργικής προπόνησης καθότι δίνει έμφαση στο κέντρο, δουλεύει και στα τρία επίπεδα κίνησης ενώ δημιουργεί υποσυνείδητες συνήθειες που έχουν απόλυτη εφαρμογή στην καθημερινότητα του ασκούμενου. Βέβαια μπορεί να γίνει και δυναμικό πρόγραμμα εφόσον καλύπτει βασικές παραμέτρους της φυσικής κατάστασης όπως η δύναμη, η ευκαμψία και ευλυγισία, η αντοχή και επιμέρους παραμέτρους όπως η ισορροπία, η ιδιοδεκτικότητα και η κιναίσθηση. Βασισμένο στο αυθεντικό ασκησιολόγιο ρεπερτόριο του Joseph Pilates, βοηθά στην σωστή στάση του σώματος, ευθυγράμμιση, ευλυγισία, ορθοσωμία.
Xρησιμοποιώντας ειδικά διαμορφωμένους εξοπλισμούς  όπου βοηθούν  στην καλύτερη κατανόηση κάποιων ασκήσεων, ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας τους και δίνοντας πολλαπλά οφέλη στο σώμα σας.

Yoga  ,έχουμε  σαν στόχο να κάνουμε  τη yoga καθημερινή, εύχρηστη και προσιτή ώστε να μπορεί κάθε ασκούμενος να αποκτήσει μερικά από τα σημαντικά οφέλη της. Μέσα από τις asanas και την pranayama καθαρίζεται το υλικό σώμα από τα μπλοκαρίσματα και διορθώνετε η ανισορροπία των ενεργειακών και ψυχονοητικών δομών μέσα μας.
Επειδή τα είδη της yoga όπως και τα πρακτικές που μπορούν να πραγματοποιηθούν ανάλογα με το που θέλουμε να δώσουμε έμφαση και που θέλουμε να στείλουμε την ενέργεια μας, είναι πάρα πολλές, έτσι και εμείς κάθε μέρα θα έχουμε ένα θεματικό μάθημα για καλύτερα αποτελέσματα.

Aerial ,ο πιο διασκεδαστικός τρόπος εκγύμνασης, καλύπτει όλες τις παρεμέτρους του fitness... Απελευθέρωση και αναζωογόνηση... ΕΣΥ θα μείνεις στο έδαφος??

Aerial pilates, με την τεχνική αναπνοών του pilates, χρησιμοποιώντας το πανί σαν ένα διαφορετικό props ενδυναμώνουμε τους εν το βαθύ μυες, τους κοιλιαίους και τους ορθότερες μυες της σπονδυλικής στήλης, δίνοντας ευλυγισία, ευθυγράμμιση , απαλλάσσει τις εντάσεις από το σώμα.
 
Αerial flexibility, ο καλύτερος τρόπος για να αυξήσουμε την ευλυγισία μας, το πανί μας βοηθάει στις παθητικές διατάσεις, να διατεινει ολό το σώμα πιο έντονα από κάθε άλλη μορφή διατάσεων, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα σου δώσει ευεξία και ελαστικότητα.
 
 Aerial core, το πανί μπορεί να λειτουργήσει και σαν ιμάντας αιώρησης , ώστε να γίνει ενδυνάμωση του κορμού και των ποδιών, όμως έχουμε την δυνατότητα να το χρησιμοποιήσουμε και για ελξεις, πηδήματα, κωλοτουμπες  και αυτό είναι που του αυξαίνει τον βαθμο δυσκολίας, την ένταση και το κάνει να είναι μοναδικό
 
Αerial choreo, σε συνδυασμό  ολων των παραπάνω με καλή ευλιγυσια και ένα σωμα με δύναμη μπορούν να γινούν πολλά ακροβατικά ,δεσίματα μέχρι να φτάσουμε σε  χορογραφία με ροή από διάφορες ασκήσεις και πόζες σε συνδιασμο.
 
Σε όλα τα είδη δεν λείπουν οι ανάστροφες θέσεις όπου βοηθάνε στην αποσυμπίεση της σπονδυλικής στήλης και κάνουν τα μαθήματα ξεχωριστά και διασκεδαστικά 

bottom of page