top of page

Black Friday

n.jpg

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ !

Μπορεί πολλοί ακόμα να μην γνωρίζουν τι σημαίνει ο όρος Black Friday και στο άκουσμα και μόνο να προκαλεί απορίες. Πρόκειται για μια ξενόφερτη έννοια που συνδέεται με τις προσφορές και τις εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα και πλέον έχει καθιερωθεί και στην Ελλάδα.

Έτσι λοιπόν, τα καταστήματα πραγματοποιούν προσφορές και μοναδικές εκπτώσεις και γενικά δημιουργείται ένα εορταστικό κλίμα με προϊόντα σε κυριολεκτικά μοναδικές τιμές!

Σε αυτό το πλαίσιο το theConcept Ταύρου προσφέρει μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ προσφορά!b dhcv

Δέκα (10) συνεδρίες Pilates Reformer μόνο €100 (από €165) αποκλειστικά σε ομαδικό τμήμα των τριών (3) ατόμων!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ PILATES REFORMER

To Reformer είναι το πιο γνωστό και ευρέως χρησιμοποιημένο μηχάνημα του Pilates. Είναι ένα πολυόργανο που μπορείτε να εκτελείτε ασκήσεις για όλο το σώμα ανάλογα με την θέση που παίρνει το σώμα επάνω στο όργανο με την καθοδήγηση του εξειδικευμένου προπονητή.

Όλες οι ασκήσεις στο Pilates Reformer ενισχύουν την ορθοστατική συμμετρία, τον έλεγχο της αναπνοής, την σταθεροποίηση λεκάνης-σπονδυλικής στήλης- ώμων, την ευελιξία των μυών και την κινητικότητα των αρθρώσεων. Μπορείτε να είστε ξαπλωμένοι και να δουλεύετε τα πόδια πάνω στην μπάρα ή φορώντας τα λουριά στα πέλματα.

 • Κρατώντας τις ειδικές χειρολαβές μπορείτε να γυμνάσετε τα χέρια και την πλάτη.

 • Υπάρχουν ασκήσεις μεγαλύτερων επιπέδων που γίνονται γονατιστοί κοιτώντας στο μπροστινό ή πίσω μέρος του οργάνου.

 • Τέλος μπορείτε επίσης να είστε σε όρθια θέση και να εκτελείτε ασκήσεις ισορροπίας και υψηλής τεχνικής.

 

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΩ;

Ενδυναμώνει ιδιαίτερα την μέση, αυχένα, πλάτη και απευθύνεται σε όλους.
Μπορεί να αποτελέσει ήπια γυμναστική για μία έγκυο γυναίκα, ασφαλή για έναν υπερήλικα και δυναμική για έναν αθλητή.
Επίσης, συστήνεται από ορθοπεδικούς και φυσικοθεραπευτές ως ο ιδανικός τρόπος εκγύμνασης για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τραυματισμών.
Σύμφωνα με τον εμπνευστή του, Joseph Pilates, στα πρώτα δέκα μαθήματα νιώθεις τη διαφορά, στα είκοσι τη βλέπουν οι άλλοι και στα τριάντα έχεις ένα νέο σώμα!

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

 • Η προσφορά ισχύει για ένα (1) άτομο και περιλαμβάνει: Δέκα (10) συνεδρίες Pilates Reformer σε ομαδικό τμήμα έως τρία (3) άτομα.

 • Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μόνο εάν υπάρχει κράτηση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δύο (2) ασκουμένων.

 • Ακυρώσεις κρατήσεων εντός εικοσιτεσσάρων (24) ωρών πριν την διεξαγωγή της προγραμματισμένης συνεδρίας, δεν θεωρούνται ακυρώσεις και άρα μειώνεται κατά μια συνεδρία ο συνολικός υπολοιπόμενος αριθμός συνεδριών του ασκουμένου.

 • Η συνεδρία είναι διάρκειας πενήντα λεπτών (50') και περιλαμβάνει εκ περιτροπής χρήση του Pilates Reformer και του Pilater Wall.

 • Η προσφορά ισχύει για αγορά και ενεργοποίηση την 29η Νοεμβρίου 2020.

 • Οι δέκα (10) συνεδρίες πρέπει να ολοκληρωθούν έως την Παρασκευή 31η Ιανουαρίου 2020.

 • Ισχύουν συγκεκριμένες μέρες και ώρες διαθέσιμων μαθημάτων Pilates Reformer για τους κατόχους της προσφοράς. Συγκεκριμένα: Δευτέρες 15:00 (ή και 16:00 σε περίπτωση που υπάρχει πραγματική επιπλέον ζήτηση), Τρίτες 16:00 και 20:00, Τετάρτες 19:00 (ή και 18:00 σε περίπτωση που υπάρχει πραγματική επιπλέον ζήτηση), Πέμπτες 18:00, Παρασκευές 16:00 και 18:00 και 19:00. Εξαιρούνται οι επίσημες αργίες και γιορτές.

 • Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ενα (1) πακέτο προσφοράς μαθημάτων για προσωπική χρήση (δεν μεταβιβάζεται, δεν διακόπτεται, δεν επιστρέφονται χρήματα) και απεριόριστα για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως ενα (1) πακέτο προσφοράς σε κάθε όνομα).

 • Αγορές δύναται πραγματοποιηθούν και με χρήση κάρτας.

bottom of page