top of page

Ατομικές Υπηρεσίες

Εξατομικευμένη εκγύμναση με τον προσωπικό σου επιστημονικά καταρτισμένο γυμναστή να σχεδιάζει κάθε στάδιο του προπονητικού σου προγράμματος ειδικά προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες και στόχους.

Μείωση Λίπους (Fat Loss)

 

Απώλεια λίπους γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Διατήρηση του βάρους και της φυσικής κατάστασης σε ιδανικά επίπεδα για τον κάθε ασκούμενο ξεχωριστά. Στόχοι του προπονητικού πλάνου είναι:Απώλεια λίπους


Αύξηση της μυϊκής μάζας


Αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού


Σύσφιξη σώματος

images.jpg
achieve-your-goals.jpg

Μυϊκή Γράμμωση (Body Transformation)Δημιουργία ενός καλλίγραμμου, δυνατού και γραμμωμένου σώματος, μέσω εκγύμνασης των μυών του σώματος, με στόχο την απώλεια του λίπους που τους περιβάλλει. Άρα αερόβια άσκηση μαζί με βάρη. Στόχοι:Διατήρηση σταθερού βάρους, αύξηση μυϊκού βάρους και μείωση λίπους ή μείωση σωματικού βάρους με μείωση σωματικού λίπους


Σύσφιξη σώματος

Αποκατάσταση Τραυματισμού (Injury Rehabilitation)

 

Προπονητική θεραπείας, αποκατάστασης και πρόληψης τραυματισμών με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια προσαρμοσμένη στις ειδικές συνθήκες υγείας και φυσιολογίας εκάστου ασκούμενου. Στόχοι του πλάνου αποκατάστασης είναι:Ενδυνάμωση των μυών


Αύξηση της ελαστικότητας των αρθρώσεων


Ενδυνάμωση των γύρω περιοχών για την υποστήριξη του τραυματισμού


Διάταση των περιοχών που έχουν βραχύνσεις


Ισχυροποίηση ανοσοποιητικού συστήματος


Ευεξία και καταπολέμηση του στρες

images (1).jpg
personal-training.jpg

ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα!
Προπονητική με άμεσο αποτέλεσμα. Δημιούργησε άμεσα και αποτελεσματικά το σώμα και την φυσική κατάσταση που πάντα ονειρευόσουν! Στόχοι του προπονητικού πλάνου άμεσων αποτελεσμάτων είναι:
Ώθηση του μεταβολισμού
Μυϊκή ενδυνάμωση-τόνωση
Αύξηση της αντοχής και της ευλυγισίας
Καταπολέμηση κυτταρίτιδας
Μείωση λίπους και συγκεκριμένα στην περιοχή της κοιλιάς, τους γλουτούς και τους μηρούς.
Αύξηση της ευλυγισίας
Αναζωογόνηση της ευεξίας, της ψυχικής και φυσική κατάστασης

Body Analysis

Τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος με μεγάλη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας μη επεμβατική τεχνολογία βιοεμπέδησης πολλαπλών συχνοτήτων. Η σύσταση σώματος θα δώσει μια καθαρή εικόνα περί καλής υγείας ή προόδου αν κάνετε δίαιτα ή ασκείστε συχνά, παρέχοντας ουσιαστική προσωπική πληροφόρηση για το σώμα σας. Οι πληροφορίες αυτές θα βοηθήσουν ώστε να τεθούν σωστοί, κλιμακωτοί και πραγματοποιήσιμοι στόχοι για κάθε ξεχωριστή περίπτωση σωματότυπου. Η συνεδρία περιλαμβάνει και συμβουλές και καθοδήγηση του προσωπικού γυμναστή αναφορικά με την σωστή και υγιεινή διατροφή, τα καταλληλότερα προπονητικά προγράμματα, κα. καθώς και συστηματική παρακολούθηση και διαρκή αναπροσαρμογή.

Pilates Prenatal

Πρόκειται για κατάλληλο είδος προπονητικής για κάθε γυναίκα που θέλει να αποκτήσει ή να διατηρήσει μια καλή φυσική κατάσταση. Το Pilates Prenatal βασίζεται στις σωστές αναπνοές, οι οποίες αφενός θα βελτιώσουν την οξυγόνωση και αφετέρου θα βοηθήσουν στον έλεγχο της αναπνοής. Η προπονητική έχει σκοπό με ήπιες και ασφαλείς ασκήσεις να ενδυναμώσει όλους του υποστηρικτικούς μύες του σώματος κυρίως της πλάτης και της μέσης και κατόπιν να γυμνάσει όλους τους μυς που παίζουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και του τοκετού, όπως το περίνεο και όλους τους μύες στη βάση της λεκάνης. Τέλος, το Pilates Prenatal θα βοηθήσει τα μέγιστα στην βελτίωση της στάσης του σώματος, την ισορροπία, καθώς και την ευλυγισία, ενώ σίγουρα θα βελτιώσει και την ψυχολογία, αποβάλλοντας το δικαιολογημένο άγχος και το στρες.

Yoga Pregnancy

 Η προγεννητική yoga  ωφελεί να αντιμετωπιστούν οι πόνοι και άλλες πιθανές ενοχλήσεις. Δυναμώνει τη μήτρα, τη λεκάνη και την πλάτη ενώ αναζωογονεί δίνοντας μια αίσθηση υγείας, ευεξίας και ευελιξίας. Διδάσκει στην έγκυο να χαλαρώνει με αναπνοές.

Massage Therapy

​Κάθε σώμα έχει ανάγκη την μάλαξη! Η υπηρεσία που κάνει το σώμα να χαλαρώνει και να ηρεμεί. Το μασάζ φτιάχνει τη διάθεση, αποβάλλει το άγχος και διώχνει τις σωματικές εντάσεις, από πιασίματα ή κούραση! Ακόμα και το στρες σωματοποιείται, δώσε στον εαυτό σου 45 λεπτά χαλάρωσης, και δες το σώμα σου να ανανεώνεται, βοηθώντας τη σωστή κυκλοφορία του αίματος, θρέφονται και οξυγονώνονται καλύτερα οι συνδετικοί ιστοί του σώματος σου (δέρμα, μύες)!

bottom of page