top of page

Ατομικές Υπηρεσίες

Personal Training
Εξατομικευμένη εκγύμναση με τον προσωπικό σου επιστημονικά καταρτισμένο γυμναστή να σχεδιάζει κάθε στάδιο του προπονητικού σου προγράμματος ειδικά προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες και στόχους.

images (1).jpg

Μείωση Λίπους

(Fat Loss)

Απώλεια λίπους γρήγορα, αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Διατήρηση του βάρους και της φυσικής κατάστασης σε ιδανικά επίπεδα για τον κάθε ασκούμενο ξεχωριστά. Στόχοι του προπονητικού πλάνου είναι:
 

 •    Απώλεια λίπους

 •    Αύξηση της μυϊκής μάζας

 •    Αύξηση του ρυθμού του μεταβολισμού

 •    Σύσφιξη σώματος

Μυϊκή Γράμμωση
(Body Transformation)


Δημιουργία ενός καλλίγραμμου, δυνατού και γραμμωμένου σώματος, μέσω εκγύμνασης των μυών του σώματος, με στόχο την απώλεια του λίπους που τους περιβάλλει. Άρα αερόβια άσκηση μαζί με βάρη. Στόχοι:

Διατήρηση σταθερού βάρους, αύξηση μυικού βάρους και μείωση λίπους ή μείωση σωματικού βάρους με μείωση σωματικού λίπους 

Σύσφιξη σώματος
   

ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα!

Προπονητική με άμεσο αποτέλεσμα. Δημιούργησε άμεσα και αποτελεσματικά το σώμα και την φυσική κατάσταση που πάντα ονειρευόσουν! Στόχοι του προπονητικού πλάνου άμεσων αποτελεσμάτων είναι:

 

 •      Ώθηση του μεταβολισμού  

 •      Μυϊκή ενδυνάμωση-τόνωση

 •      Αύξηση της αντοχής και της ευλυγισίας     

 •      Καταπολέμηση κυτταρίτιδας 

 •      Μείωση λίπους και συγκεκριμένα στην περιοχή της κοιλιάς, τους γλουτούς και τους μηρούς.         

 •      Αύξηση της ευλυγισίας

 •      Αναζωογόνηση της ευεξίας, της ψυχικής και φυσική κατάστασης

Γιόγκα για εγκύους
(Prenatal Yoga)


Η προγεννητική yoga  ωφελεί να αντιμετωπιστεί τους πόνους και άλλες πιθανές ενοχλήσεις. Βοηθάει στη σωστή στάση, στον έλεγχο του νέου κέντρου βάρους, αντιμετωπίζει τις καούρες και την δυσκοιλιότητα, καθώς επιπλέον διατεινει το σώμα και ενεργοποιεί τα ισχύα.Δυναμώνει τη μήτρα, τη λεκάνη και την πλάτη ενώ αναζωογονεί δίνοντας μια αίσθηση υγείας, ευεξίας και ευελιξίας. Διδάσκει στην έγκυο να χαλαρώνει με αναπνοές. Ενδυναμώνει το σώμα με ήπιες ασκήσεις φιλικές με την  έγκυο.  Με την χαλάρωση στον τέλος του μαθήματος έρχεται σε συνειδητοποίηση και επαφή με το θαύμα που βιώνει και την υπέροχη περίοδο που διανύει.

Pilates στην εγκυμοσύνη 
(Prenatal pilates)


Πρόκειται για κατάλληλο είδος προπονητικής για κάθε γυναίκα που θέλει να αποκτήσει ή να διατηρήσει μια καλή φυσική κατάσταση. Το Pilates Prenatal βασίζεται στις σωστές αναπνοές, οι οποίες αφενός θα βελτιώσουν την οξυγόνωση και αφετέρου θα βοηθήσουν στον έλεγχο της αναπνοής. Η προπονητική έχει σκοπό με ήπιες και ασφαλείς ασκήσεις να ενδυναμώσει όλους του υποστηρικτικούς μύεPς του σώματος κυρίως της πλάτης και της μέσης και κατόπιν να γυμνάσει όλους τους μυς που παίζουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και του τοκετού, όπως το περίνεο και όλους τους μύες στη βάση της λεκάνης. Τέλος, το Pilates Prenatal θα βοηθήσει τα μέγιστα στην βελτίωση της στάσης του σώματος, την ισορροπία, καθώς και την ευλυγισία, ενώ σίγουρα θα βελτιώσει και την ψυχολογία, αποβάλλοντας το δικαιολογημένο άγχος και το στρες.

Εργομετρικό Τεστ
 

Βασικό στοιχείο, για να είναι μία προπονητική παρέμβαση επιτυχημένη αλλά και ασφαλής, είναι η εξατομίκευση. Κάθε αθλούμενος είναι διαφορετικός και συνεπώς έχει διαφορετικές αδυναμίες και δυνατά σημεία.

 

Τα εργομετρικά τεστ είναι ένα σύνολο μετρήσεων και δοκιμασιών φυσικής κατάστασης και δεξιοτήτων, τα οποία πραγματοποιεί ένας αθλουμενος για να διαπιστώσει ο ίδιος και ο προπονητης

 

 • - Σε τι επίπεδο φυσικής κατάστασης βρίσκεται σε σχέση με παλαιότερο 
  εαυτό του ή τον στόχο του

 • - Την κατάσταση υγείας του

 • - Την προδιάθεση για τραυματισμό

 • - Το αν αποδίδει το πρόγραμμα προπόνησης στο οποίο συμμετέχει

 • - Την τεχνική εκτέλεσης διαφόρων κινητικών δεξιοτήτων (πχ αλτηκοτητα, μέγιστης ταχύτητας στο sprint)

Λιπoμέτηρηση
(Body Analysis)


Τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος με μεγάλη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας μη επεμβατική τεχνολογία βιοεμπέδησης πολλαπλών συχνοτήτων. Η σύσταση σώματος θα δώσει μια καθαρή εικόνα περί καλής υγείας ή προόδου αν κάνετε δίαιτα ή ασκείστε συχνά, παρέχοντας ουσιαστική προσωπική πληροφόρηση για το σώμα σας. Οι πληροφορίες αυτές θα βοηθήσουν ώστε να τεθούν σωστοί, κλιμακωτοί και πραγματοποιήσιμοι στόχοι για κάθε ξεχωριστή περίπτωση σωματότυπου. Η συνεδρία περιλαμβάνει και συμβουλές και καθοδήγηση του προσωπικού γυμναστή αναφορικά με την σωστή και υγιεινή διατροφή, τα καταλληλότερα προπονητικά προγράμματα, κα. καθώς και συστηματική παρακολούθηση και διαρκή αναπροσαρμογή.

 
H κίνηση και η χρήση του σώματος είναι ο πρωταρχικός τρόπος με τον οποίο οάνθρωπος αισθάνεται, επικοινωνεί και εκφράζεται.Σαν στόχο έχει να εξερευνήσει τα βασικά στοιχεία της κίνησης όπως Χρόνος, Χώρος, Δύναμη, Σχήμα μέσω του κινητικού αυτοσχεδιασμού αλλά και της δοσμένης χορογραφίας. Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα το σώμα τους και τις δυνατότητες του, να ανακαλύψουν και να αναπτύξουν τις κλίσεις τους και τα ιδιαίτερα ταλέντα τους

bottom of page