INSTRUCTORS

Υρώ Ακριβίδη

Iro Akrividi

Πιστοποιημένη E-RYT, RCYT, YACEP Yoga Instructor από τον Διεθνή Οργανισμό Yoga Alliance. Πιστοποιημένη και εξουσιοδοτημένη εκπαιδεύτρια ομαδικών προπονητικών προγραμμάτων από τον εκπαιδευτικό φορέα Studio One, theConcept, Mandala και ARTaction στα διπλώματα: Aerial Yoga Swings and Silks, Aerial Yoga Kids, Yoga Prenatal, Yoga for MS, Pilates Mat, Pilates Reformer, Stretch, Group Exercise Leader, Group Resistance Trainer, Tae Box, Power Cycling, Group Cardio, Real Ryder and Dance Training (I.S.T.D.) FreeStyle.  Έχει παρακολουθήσει μαθήματα πρώτων βοηθειών, σωματικής υγείας και ασφάλειας ενώ μέσω ειδικής κατάρτισης είναι εξοικειωμένη με θεραπευτικές πρακτικές μασάζ σώματος (Thai Body Massage, Massage Therapy Methods, Chair Therapy Massage). Στο βιογραφικό της μετρά πάνω από 8,000 ώρες ως εκπαιδευτής τόσο ομαδικών προγραμμάτων όσο και προσωπικής προπόνησης. Σήμερα, εκ παραλλήλου, είναι η Υπεύθυνη Διαχείρισης στο πρώτο theConcept Group Fitness Terminal, το theConcept Tavros.

Φάλη Βολιώτη

Fali Volioti

Απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του ΕΚΠ Αθηνών με ειδικότητα στο ορχηστικό και αθλητικό μάνατζμεντ. Ασχολήθηκε από νωρίς με τον χορό. Είναι κάτοχος επαγγελματικών διπλωμάτων του αγγλικού συστήματος Imperial Society of Teachers of Dancing για μπαλέτο και μοντέρνο χορό. Είναι πιστοποιημένη και εξουσιοδοτημένη εκπαιδεύτρια ομαδικών προπονητικών προγραμμάτων με εξειδίκευση στο Pilates (mat, props, reformer, cadillac, prenatal), Yoga και Personal Training. Έχει ανάλογη επαγγελματική εμπειρία στην προπονητική, μουσικοκινητική και θεατρικό παιχνίδι για παιδιά.

Βαλεντίνη Πατέρα

Valentini Patera

Aσχολείται με τον αθλητισμό και τις πολεμικές τέχνες από 7 χρονών. Έχει πολλές διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ήταν μέλος της Εθνικής μας ομάδας στο point fighting για δύο χρόνια όπου και διακρίθηκε στην 7η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της WKU το 2013. Πιστοποιημένη και εξουσιοδοτημένη εκπαιδεύτρια ομαδικών προπονητικών προγραμμάτων από τον εκπαιδευτικό φορέα Studio One και theConcept στα διπλώματα: Group Resistance Training, Group Exercise Leader, Power Cycling Training, Τae Box Training. Επιπλέον είναι πιστοποιημένη Personal Trainer από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Σπουδάζει στο τμήμα προπονητικής αθλημάτων του ΙΕΚ ΑΚΜΗ με ειδικότητα τα ελεύθερα βάρη. Ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της εκγύμνασης από το 2015.

Αλέξανδρος Μπαλτάς

Alexandros Baltas

Ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της εκγύμνασης και της σωματικής υγείας από το 2010. Είναι πιστοποιημένος και εξουσιοδοτημένος εκπαιδευτής ομαδικών προπονητικών προγραμμάτων από τον εκπαιδευτικό φορέα Studio One και theConcept στα διπλώματα: Group Exercise Leader, Group Resistance Trainer, Pilates Mat by Alan Herdman, Aqua Fitness Training, Tae Box Training και Power Cycling Training.  Έχει διατελέσει παρουσιαστής και εισηγητής προπονητικής στα μεγαλύτερα συνέδρια της Ελλάδας, ενώ δραστηριοποιείται και στο εξωτερικό.

Ιωάννα Καλαβρυτινού

Ioanna Kalavritinou

Το πάθος της για το χορό και την γυμναστική, την έκανε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό πριν 8 χρόνια. Από τότε ασχολείται με το χώρο του Fitness. Είναι πιστοποιημένη Group Exercise Leader από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό STUDIO ONE με ειδικότητες : Elite Choreography Masterworks, Cardio Choreography (basic – advanced), Step Cardio Choreography (basic – advanced), Group Resistance Training (προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης με αλτήρες, ελαστικές αντιστάσεις, μπάρες, fit balls, swiss balls), Power Cycling, Tae Box, Aqua Fitness, BOSU, Sales Course Certified και Δίπλωμα CPR Πρώτων Bοηθειών. Επίσης, είναι αναγνωρισμένη δασκάλα Yoga (RYT200) και Prenatal Yoga από τη Yoga Aliance και πιστοποιημένη δασκάλα Pilates. Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη σε οτιδήποτε extreme, ασχολήθηκε με την AcroYoga και την εναέρια ακροβατική, όπου πιστοποιήθηκε ως εκπαιδεύτρια Eναέριου Xορού (Aerial Dance) από τη σχολή “AerialEverAfter” της Κατερίνας Σολδάτου. Ως λάτρης της εσωτερικής ποδηλασίας, έγινε Indoor Cycling Instructor με διεθνείς πιστοποιήσεις από τις εταιρίες RealRyder και Keiser, καθώς και Suspension Training Instructor με πιστοποιήσεις TRX και Purmotion. Πρόσφατα ολοκλήρωσε τις εκπαιδεύσεις της LES MILLS στα προγράμματα Body Pump και Cx Worx

Ματούλα Μπέλεση

Matoula Belesi

Απόφοιτη της Σχολής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στην πετοσφαίριση. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με την προπόνηση ομαδικών προγραμμάτων Pilates, Aerobic και Cross Training καθώς και με την καθοδηγούμενη στοχοθετημένη εκγύμναση, σωματική υγεία και διάπλαση σε ατομικό επίπεδο. 

Σοφία Γαλανοπούλου

Sofia Galanopoulou

Ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο της εκγύμνασης και της σωματικής υγείας. Έχει δίπλωμα Personal Trainer and small groups από το Studio One. Ευρωπαϊκή αναγνώριση του πτυχίου της από την European Health & Fitness Association (EHFA) και κατάταξη στο επίπεδο 4 (EQF Level 4) του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων με παράλληλη εγγραφή της στο Ελληνικό και Ευρωπαϊκό Μητρώο Επαγγελματιών Άσκησης, το επονομαζόμενο EREPS (European Register Exercise Professionals).

Επίσης είναι κάτοχος διπλώματος Pilates Mat, Pilates Reformer, Pilates Equipment και Power Cycling.

Please reload