My Items

Ειδικά Προγράμματα

Aerial

Όλες οι παράμετροι του fitness με την χρήση ενός πανιού. Μέσα από τις ακροβατικές ασκήσεις συνδυάζει ενδυνάμωση αναζωογόνηση, ισορροπία, ευλυγισία, ανακούφιση από πόνους, αποσυμπίεση σπονδυλικής στήλης και απόλυτη χαλάρωση.

Pilates Reformer

To Pilates Reformer είναι το πρώτο όργανο του Joseph Pilates, το οποίο λειτουργεί με την έλξη ελατηρίων, προσφέροντας απόλυτα ελεγχόμενη αντίσταση. Κάθε άσκηση προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες εκάστου ασκούμενου, ελαχιστοποιείται η ένταση στους τένοντες και τους συνδέσμους, και αποφεύγονται τραυματισμοί, βελτιστοποιώντας το αποτέλεσμα. Στοχοθετημένη προπονητική, κοινή είτε για αρχάριους είτε για έμπειρους, μέσα από μια σειρά ασκήσεων εξασφαλίζεται ομοιόμορφη ανάπτυξη όλων των μυϊκών ομάδων γυμνάζοντας όλο το σώμα, επικεντρώνοντας ωστόσο στο κάτω μέρος του σώματος (πόδια, γλουτοί), καθώς και στην ενδυνάμωση των κοιλιακών.

Massage Therapy

Κάθε σώμα έχει ανάγκη την μάλαξη! Η υπηρεσία που κάνει το σώμα να χαλαρώνει και να ηρεμεί. Το μασάζ φτιάχνει τη διάθεση, αποβάλλει το άγχος και διώχνει τις σωματικές εντάσεις, από πιασίματα ή κούραση! Ακόμα και το στρες σωματοποιειται, δώσε στον εαυτό σου 45 λεπτά χαλάρωσης, και δες το σώμα σου να ανανεώνεται, βοηθώντας τη σωστή κυκλοφορία του αίματος, θρέφονται και οξυγονώνονται καλύτερα οι συνδετικοί ιστοί του σώματος σου (δέρμα, μύες)!

Prenatal Pilates

Pilates στην εγκυμοσύνη, πρόκειται για κατάλληλο είδος προπονητικής για κάθε γυναίκα που θέλει να αποκτήσει ή να διατηρήσει μια καλή φυσική κατάσταση. Το Pilates Prenatal βασίζεται στις σωστές αναπνοές, οι οποίες αφενός θα βελτιώσουν την οξυγόνωση και αφετέρου θα βοηθήσουν στον έλεγχο της αναπνοής. Η προπονητική έχει σκοπό με ήπιες και ασφαλείς ασκήσεις να ενδυναμώσει όλους του υποστηρικτικούς μύες του σώματος κυρίως της πλάτης και της μέσης και κατόπιν να γυμνάσει όλους τους μυς που παίζουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και του τοκετού, όπως το περίνεο και όλους τους μύες στη βάση της λεκάνης. Τέλος, το Pilates Prenatal θα βοηθήσει τα μέγιστα στην βελτίωση της στάσης του σώματος, την ισορροπία, καθώς και την ευλυγισία, ενώ σίγουρα θα βελτιώσει και την ψυχολογία, αποβάλλοντας το δικαιολογημένο άγχος και το στρες.

Yoga Pregnancy

Η προγεννητική yoga  ωφελεί να αντιμετωπιστούν οι πόνοι και άλλες πιθανές ενοχλήσεις. Δυναμώνει τη μήτρα, τη λεκάνη και την πλάτη ενώ αναζωογονεί δίνοντας μια αίσθηση υγείας, ευεξίας και ευελιξίας. Διδάσκει στην έγκυο να χαλαρώνει με αναπνοές.

Personal Training

Eξατομικευμένη εκγύμναση με τον προσωπικό σου επιστημονικά καταρτισμένο γυμναστή να σχεδιάζει κάθε στάδιο του προπονητικού σου προγράμματος ειδικά προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες και στόχους. Αξιοποιώντας εξειδικευμένες γνώσεις, συμβουλές για την άσκηση, τη διατροφή και τον έλεγχο του βάρους, ενθάρρυνοντας και παρακινόντας ψυχολογικά, υπό διαρκή καθοδήγηση, ο προσωπικός γυμναστης καθοδηγεί με ασφάλεια κάθε άσκηση εξασφαλίζοντας ταχύτερα το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Body Analysis

Τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος με μεγάλη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας μη επεμβατική τεχνολογία βιοεμπέδησης πολλαπλών συχνοτήτων. Η σύσταση σώματος θα δώσει μια καθαρή εικόνα περί καλής υγείας ή προόδου αν κάνετε δίαιτα ή ασκείστε συχνά, παρέχοντας ουσιαστική προσωπική πληροφόρηση για το σώμα σας. Οι πληροφορίες αυτές θα βοηθήσουν ώστε να τεθούν σωστοί, κλιμακωτοί και πραγματοποιήσιμοι στόχοι για κάθε ξεχωριστή περίπτωση σωματότυπου. Η συνεδρία περιλαμβάνει και συμβουλές και καθοδήγηση του προσωπικού γυμναστή αναφορικά με την σωστή και υγιεινή διατροφή, τα καταλληλότερα προπονητικά προγράμματα, κα. καθώς και συστηματική παρακολούθηση και διαρκή αναπροσαρμογή.