OUR

CLASSES

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Το Discover by Iro Akrividi προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη γκάμα αποκλειστικά ομαδικών προγραμμάτων άσκησης μέσα από τρεις βασικές κατηγορίες. Ποιότητα, πρωτοπορία, καινοτομία και εγγυημένο αποτέλεσμα με υπογραφή. Το Discover my Great Good Place - by Iro Akrividi δεν είναι ένα απλό γυμναστήριο, αποτελεί έναν μοναδικά εξειδικευμένο χώρο ομαδικής άσκησης και προσωπικής προπόνησης.

  Δυναμικά Προγράμματα

Core

Το Core έχει σαν στόχο να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στον ασκούμενο και την αίθουσα των ομαδικών προγραμμάτων. Είναι ένα μάθημα που χρησιμοποιεί κυρίως το βάρος του σώματος αλλά και μικρό εξοπλισμό σαν αντίσταση με κύριο στόχο την προπόνηση ολόκληρου του σώματος με έμφαση στον πυρήνα. Δίνουμε νέα μορφή σε κάθε προπονητικό στοιχείο με έμφαση στην απλότητα της δομής, την λειτουργικότητα και αλληλουχία των κινήσεων, το υψηλό επίπεδο παρουσίασης, χρησιμοποιώντας ως οδηγό τη μουσική επένδυση. 

Total Body

Το Total Body είναι το απόλυτο πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ανήκει στην κατηγορία των προγραμμάτων δύναμης με την χρήση συμβατικών αντιστάσεων. Χρησιμοποιούνται μπάρες και βάρη (δίσκους) και η εφαρμογή βασίζεται στην μέθοδο των πολλών επαναλήψεων με ελαφριά ή μεσαία βάρη (αντιστάσεις). Το μοναδικό πρόγραμμα από την σειρά theConcept που εφαρμόζει προπόνηση με χρήση βαρών. Εναλλακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν βαράκια ή και λάστιχα. 

Cross Training

Το Cross Training είναι ένα πρόγραμμα μέτριας ως υψηλής έντασης, με κύρια χαρακτηριστικά τις εναλλαγές ασκήσεων αντίστασης με λειτουργικές ασκήσεις, με μιμητικές ασκήσεις «αερόβιας» επίδρασης / δραστηριοποίησης "cardio” και τα διαλείμματα. 

Group Functional

Λειτουργική προπόνηση για όλα τα επίπεδα ασκούμενων με τη χρήση διαφορετικών Fitness tools. Ασκησιολόγιο με άμεση εφαρμογή στην καθημερινότητα και έμφαση στην ενεργοποίηση  και σταθεροποίηση του κορμού.

TRX

Το σύστημα TRX (Total Resistance eXercise) είναι μια ειδική μέθοδος προπόνησης που χρησιμοποιεί τους ειδικούς ιμάντες με λαβές και την κατάλληλη τοποθέτηση του σώματος του ασκούμενου για να αναπτύξει τη δύναμη, την ισορροπία και τη δύναμη των σταθεροποιών μυών ταυτόχρονα. Η χρήση των ιμάντων TRX αξιοποιεί τη βαρύτητα για να παρέχει την κατάλληλη επιβάρυνση στον ασκούμενο, η οποία αλλάζει σε ευκολότερη ή δυσκολότερη ανάλογα με την τοποθέτηση του σώματος. Οι μεταβαλλόμενες ασκήσεις και οι εναλλαγές του βαθμού δυσκολίας ενισχύουν την ενδυνάμωση όλων των μυϊκών ομάδων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της μυϊκής δύναμης και ισχύος, την μυϊκή αντοχή, μέχρι και στην απώλεια λίπους. Η μέθοδος προπόνησης TRX βελτιώνει την κινητικότητα και τη σταθεροποίηση του κορμού, αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό, βελτιώνοντας τις καύσεις του ασκούμενου. Αποτελεί έτσι, έναν ολοκληρωμένο τρόπο προπόνησης για τη γενικότερη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. 

Please reload

   Αερόβια Προγράμματα

Power Cycling

Το Power Cycling είναι το απόλυτο πρόγραμμα καρδιοαναπνευστικής άσκησης υψηλών παλμών με τη χρήση ειδικών στατικών ποδηλάτων εσωτερικού χώρου για όλα τα επίπεδα ασκουμένων. Υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων instructors εναλλάσονται βασικές προπονητικές αρχές και τεχνικές υψηλής έντασης, με δυνατή μουσική ακολουθόντας μοναδικές διαδρομές που στόχο έχουν να βελτιώθεί η αερόβια και η αναερόβια.

Tabata

Tabata είναι μέθοδος γυμναστικής σε πολύ έντονους ρυθμούς ή αλλιώς για ένα περιεκτικό πρόγραμμα διαλειμματικής προπόνησης, όπου περίοδοι έντονης άσκησης εναλλάσσονται με σύντομες περιόδους ανάπαυσης. Στόχος είναι η κάυση όσο το δυνατόν περισσότερου λίπους σε μικρό χρονικό διάστημα, η ενίσχυση του μεταβολισμού, η βελτίωση της αναερόβια ικανότητας και η αύξηση της μυϊκή αντοχής.

Please reload

  Ολιστικά Προγράμματα

Pilates Classic

Το Pilates Classic ανήκει στην κατηγορία των προγραμμάτων που συνδυάζουν σωματική και νοητική εξάσκηση μαζί. H τεχνική της βαθιάς αναπνοής σε κάθε άσκηση, η εικονική απεικόνιση των ασκήσεων, η ακρίβεια στην τεχνική και η αυτοσυγκέντρωση, δημιουργούν μια ολιστική πρακτική για τον ασκούμενο. H μέθοδος πιλάτες αποτελεί ένα είδος λειτουργικής προπόνησης καθότι δίνει έμφαση στο κέντρο, δουλεύει και στα τρία επίπεδα κίνησης ενώ δημιουργεί υποσυνείδητες συνήθειες που έχουν απόλυτη εφαρμογή στην καθημερινότητα του ασκούμενου. Βέβαια μπορεί να γίνει και δυναμικό πρόγραμμα εφόσον καλύπτει βασικές παραμέτρους της φυσικής κατάστασης όπως η δύναμη, η ευκαμψία και ευλυγισία, η αντοχή και επιμέρους παραμέτρους όπως η ισορροπία, η ιδιοδεκτικότητα και η κιναίσθηση. Βασισμένο στο αυθεντικό ασκησιολογικό ρεπερτόριο του Joseph Pilates, βοηθά στην σωστή στάση του σώματος, ευθυγράμμιση, ευλυγισία, ορθοσωμία. Περιστασιακά, χρησιμοποιείται ειδικά διαμορφωμένος εξοπλισμός όπου βοηθά στην καλύτερη κατανόηση κάποιων ασκήσεων η ανεβάζει τον βαθμό δυσκολίας τους.

Yoga

Presented by: Iro Akrividi

To Yoga έχει σαν στόχο να κάνει τη yoga καθημερινή, εύχρηστη και προσιτή ώστε να μπορεί κάθε ασκούμενος να αποκτήσει μερικά από τα σημαντικά οφέλη της. Μέσα από τις asanas και την pranayama καθαρίζεται το υλικό σώμα από τα μπλοκαρίσματα και διορθώνετε η ανισορροπία των ενεργειακών και ψυχονοητικών δομών μέσα μας. Επιλέγοντας Yoga Concept™ προχωράμε στο μονοπάτι της αυτογνωσίας, καλλιεργούμε την ενδοσκόπηση και την αναζήτηση του αληθινού πνευματικού εαυτού. Κατανοούμε κάθε asana που πραγματοποιούμε, νοιώθουμε κάθε λεπτό που ζούμε και έχουμε άμεση απήχηση στους νεοεισερχόμενους αλλά και τους έμπειρους υποστηρικτές της yoga. Επιλέγοντας Yoga Concept™ η yoga βρίσκεται μέσα στην αίθουσα ενώνοντας όλα τα επίπεδα της ύπαρξης με μοναδικό τρόπο.

Stretch Body

To Stretch Body δίνει έμφαση στο κομμάτι της κινητοποίησης και των παθητικών διατάσεων. Πρόκειται για μια ουσιαστική και απαραίτητη προπονητική πρόταση που θα προσπαθήσει να μυήσει τον ασκούμενο στη φιλοσοφία των διατάσεων με απώτερο σκοπό να γίνει μέρος της προπονητικής του ρουτίνας. Με στόχο την σωστή στάση του σώματος, βελτιώνει την ευλυγισία και την ευκαμψία.

Please reload

  Ειδικά Προγράμματα

Aerial

Presented by: Iro Akrividi

Όλες οι παράμετροι του fitness με την χρήση ενός πανιού. Μέσα από τις ακροβατικές ασκήσεις συνδυάζει ενδυνάμωση αναζωογόνηση, ισορροπία, ευλυγισία, ανακούφιση από πόνους, αποσυμπίεση σπονδυλικής στήλης και απόλυτη χαλάρωση.

Pilates Reformer

To Pilates Reformer είναι το πρώτο όργανο του Joseph Pilates, το οποίο λειτουργεί με την έλξη ελατηρίων, προσφέροντας απόλυτα ελεγχόμενη αντίσταση. Κάθε άσκηση προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και τις ιδιαιτερότητες εκάστου ασκούμενου, ελαχιστοποιείται η ένταση στους τένοντες και τους συνδέσμους, και αποφεύγονται τραυματισμοί, βελτιστοποιώντας το αποτέλεσμα. Στοχοθετημένη προπονητική, κοινή είτε για αρχάριους είτε για έμπειρους, μέσα από μια σειρά ασκήσεων εξασφαλίζεται ομοιόμορφη ανάπτυξη όλων των μυϊκών ομάδων γυμνάζοντας όλο το σώμα, επικεντρώνοντας ωστόσο στο κάτω μέρος του σώματος (πόδια, γλουτοί), καθώς και στην ενδυνάμωση των κοιλιακών.

Massage Therapy

Presented by: Iro Akrividi and Mary Fragkouli

Κάθε σώμα έχει ανάγκη την μάλαξη! Η υπηρεσία που κάνει το σώμα να χαλαρώνει και να ηρεμεί. Το μασάζ φτιάχνει τη διάθεση, αποβάλλει το άγχος και διώχνει τις σωματικές εντάσεις, από πιασίματα ή κούραση! Ακόμα και το στρες σωματοποιειται, δώσε στον εαυτό σου 45 λεπτά χαλάρωσης, και δες το σώμα σου να ανανεώνεται, βοηθώντας τη σωστή κυκλοφορία του αίματος, θρέφονται και οξυγονώνονται καλύτερα οι συνδετικοί ιστοί του σώματος σου (δέρμα, μύες)!

Prenatal Pilates

Pilates στην εγκυμοσύνη, πρόκειται για κατάλληλο είδος προπονητικής για κάθε γυναίκα που θέλει να αποκτήσει ή να διατηρήσει μια καλή φυσική κατάσταση. Το Pilates Prenatal βασίζεται στις σωστές αναπνοές, οι οποίες αφενός θα βελτιώσουν την οξυγόνωση και αφετέρου θα βοηθήσουν στον έλεγχο της αναπνοής. Η προπονητική έχει σκοπό με ήπιες και ασφαλείς ασκήσεις να ενδυναμώσει όλους του υποστηρικτικούς μύες του σώματος κυρίως της πλάτης και της μέσης και κατόπιν να γυμνάσει όλους τους μυς που παίζουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αλλά και του τοκετού, όπως το περίνεο και όλους τους μύες στη βάση της λεκάνης. Τέλος, το Pilates Prenatal θα βοηθήσει τα μέγιστα στην βελτίωση της στάσης του σώματος, την ισορροπία, καθώς και την ευλυγισία, ενώ σίγουρα θα βελτιώσει και την ψυχολογία, αποβάλλοντας το δικαιολογημένο άγχος και το στρες.

Yoga Pregnancy

Η προγεννητική yoga  ωφελεί να αντιμετωπιστούν οι πόνοι και άλλες πιθανές ενοχλήσεις. Δυναμώνει τη μήτρα, τη λεκάνη και την πλάτη ενώ αναζωογονεί δίνοντας μια αίσθηση υγείας, ευεξίας και ευελιξίας. Διδάσκει στην έγκυο να χαλαρώνει με αναπνοές.

Eξατομικευμένη εκγύμναση με τον προσωπικό σου επιστημονικά καταρτισμένο γυμναστή να σχεδιάζει κάθε στάδιο του προπονητικού σου προγράμματος ειδικά προσαρμοσμένο στις δικές σου ανάγκες και στόχους. Αξιοποιώντας εξειδικευμένες γνώσεις, συμβουλές για την άσκηση, τη διατροφή και τον έλεγχο του βάρους, ενθάρρυνοντας και παρακινόντας ψυχολογικά, υπό διαρκή καθοδήγηση, ο προσωπικός γυμναστης καθοδηγεί με ασφάλεια κάθε άσκηση εξασφαλίζοντας ταχύτερα το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Body Analysis

Τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος με μεγάλη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας μη επεμβατική τεχνολογία βιοεμπέδησης πολλαπλών συχνοτήτων. Η σύσταση σώματος θα δώσει μια καθαρή εικόνα περί καλής υγείας ή προόδου αν κάνετε δίαιτα ή ασκείστε συχνά, παρέχοντας ουσιαστική προσωπική πληροφόρηση για το σώμα σας. Οι πληροφορίες αυτές θα βοηθήσουν ώστε να τεθούν σωστοί, κλιμακωτοί και πραγματοποιήσιμοι στόχοι για κάθε ξεχωριστή περίπτωση σωματότυπου. Η συνεδρία περιλαμβάνει και συμβουλές και καθοδήγηση του προσωπικού γυμναστή αναφορικά με την σωστή και υγιεινή διατροφή, τα καταλληλότερα προπονητικά προγράμματα, κα. καθώς και συστηματική παρακολούθηση και διαρκή αναπροσαρμογή.

Please reload

  Παιδικά - Εφηβικά Προγράμματα

Fitness Teens

Πρόκειται για δομημένο πρόγραμμα για ασκούμενους ηλικίας έως 12 ετών. Συνδυασμός ολιστικών προγραμμάτων και ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος. Αυτοσυγκέντρωση και στοχοπροσήλωση μέσω της Yoga, ενδυναμώση μέσω ασκήσεων pilates, ευλυγισία από την aerial. Προπόνηση και κοινωνικοποίηση μαζί.

Please reload

© 2020 Discover My Great Good Place - by Iro Akrividi

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now